Muovin ruiskuvalu – laadukkaat muovituotteet Fiskarsista

Ruiskuvalu Elonen Oy tekee muovituotteiden valmistusta ruiskuvalulla, teollisuuskoneiden kunnossapitoa ja korjausta sekä metallintyöstöä Fiskarsissa. Palvelen asiakkaita myös Fiskarsin lähialueilla, noin 100 kilometrin säteellä. Yritykseni toimii laadukkaasti, monipuolisesti ja ammattimaisesti sekä tarjoaa joustavaa palvelua asiakkaille.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Muoviosien ja -tuotteiden valmistus

Yritykseni tavoitteena on tehdä muovituotevalmistusta kokonaisvaltaisesti. Teen tarvitsemasi osat sekä valmistan tuotteet myös valmiiksi. Yritykselläni on mahdollisuus tehdä piensarjoja edullisesti ja joustavasti asiakkaan toiveiden mukaisesti. 

Ruiskupuristustyökalujen perushuolto ja kunnossapito onnistuvat oman katon alla. Tämä auttaa yritystäni palvelemaan asiakkaita paremmin ja tuo suurta hyötyä etenkin kiiretilanteissa. Varsinainen työkalujen valmistus ja suuremmat korjaukset teetetään luotettavilla alihankkijoilla. 

Käyttämieni ruiskuvalukoneiden sulkuvoima on väliltä 50 t–200 t. Laaja väli varmistaa erilaisten tuotteiden joustavan valmistuksen.

Teollisuuskoneiden kunnossapito ja korjaus

Ruiskuvalu Elosella on monipuolinen osaaminen tehdä teollisuuskoneiden kunnossapitoa sekä korjausta. Teen laakereiden ja akseleiden vaihdot sekä etsin ratkaisut mm. paineilmaan sekä hydrauliikkaan liittyviin ongelmiin.

Metallintyöstö

Yritykselläni on käytössä myös metallintyöstöön tarvittavat koneet ja laitteet, jotka mahdollistavat erilaisten koneistettavien osien ja rakenteiden, mm. kokoonpanolaitteiden, valmistuksen.

Käytössäni ovat manuaalityöstökoneet sekä mm. 3-akselinen CNC-jyrsin (työstöalue: X 510 milliä–Y 406 milliä–Z 508 milliä). 

Teen myös monipuoliset hitsaustyöt (MIG- + TIG- ja puikkohitsaus).